2006. augusztus 30.

Lignanóban is voltunk



A gyerekek imádták Lignano főutcáját, ahiol m indig történik valami. Gergő egy szép képeslapot választ, az újságosnál, Petra és Peti jól mulat a pizza étteremben. Minden este máshol vacsoráztunk. Persze időnként otthon, az aprtmanban.

A Lignanói nyaralás fénypontja minden alkalommal:a látogatás a Guliver Parkba. A fiúk a képen ketten (egyedül!) ülnek egy elektromos kisautóban. Peti vezet - néha neki a palánknak - és Gergő nagyon élvezi, mert neki is van egy külön kiskormánya és azt hiszi, hogy ő is kormányoz.
Lignanó remek hely - nyáron! Persze mi augusztusban voltunk, igaz, hogy ez papíron, és főleg befizetéskor Fő-Fő-Főszezonnak számít, de mi csak 3 napot tudtunk igazán a strandon tölteni, mert ebben a globálisan felmelegeedő Világban mi kifogtuk a nyári jégkorszakot, sokszor esett, fújt a szél, és a tenger sem volt túl meleg, vagy barátságos.
Bár mi szerettük a nagy hullámokat, a hatalmas arany-homokkal borított partot, este meg a remek pizzákat, pastákat és persze a fagyikat is. Egy gombóc akkora volt, hogy egy ember nem is tudta megenni! A szállásunk igazán remek volt, közvetlenül a tengerparton, a második emeleten, szép kilátással vízre, kényelmes beosztással, külön nagy szobákkal.


Nincsenek megjegyzések: