2006. augusztus 30.

Anna unokám

Ő Németh Anna! 8 és fél éves kész hölgy!

Ritka pillanat adódott, együtt voltunk Petráékkal és Ádámmal, Annával.
Ez a kép a Balatonfüredi mólón készült, miközben papára várunk, aki nem tudta átúszni az Öblöt, mert lefújták a versenyt. Na majd jövőre.


Délután Alsóörsön, úton felfelé a szép kilátóba. Gyönyörűen rendbehozott kis "parasztházak" nyaralók mellett vezetett az útunk. Ezek az igazi luxus nyaralók, szép csendes környezetben, megbújva a hegyoldalban, szédületes kilátással a tóra.
Jó nagyot nevettünk, mert a kocsiban találtunk egy nagyon büdös csomagot, nylonzacsiban. A bűz felreérthetetlen (szarszagú) volt. Mindenféle gyanúsítgatások hangzottak el, miközben majdmeghaltunk a nevetéstől. A rémes csomagot Lehel kitette egy útba eső kukába. De a csomag továbbra is borzolta a kis csoportunk fantáziáját, ezért vissza
mentünk kocsival a kukához, és a fiúk megnézték mi is volt a csomagban. Hát rohadt banán volt benne. Pedig időközben kivül belül lemosattam a kocsit, de ezt a bűnjelet nem dobták ki a mosófiúk a szemétbe a Rózsakert garázsában.

És ez már a kilátó, háttérben a Balaton, Tihany és Apátság. Apa és lánya ül a kilátó korlátján, miközben én majdnem meghalok a tériszonyomtól.
Persze ez nem akadályozott meg abban, hogy teljesen felmenjek (majdnem) a tetejére. Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések: