2009. február 28.

Ebéd a Dubai Golf klubban, utána Dubai Mall, a Világ legnagyobb bevásárló központja


Ádámék egyik barátjával mentünk ebédelni egy gyönyörű golfklubba, nagyon kellemes volt az idő, olyan mint nálunk egy jó meleg nyári nap. Ebéd után a most megnyílt Dubai Mallba mentünk, amely brutálisan hatalmas. Területe bejárhatatlan.
Itt látható a Világ legnagyobb akváriuma, több mint 33.000 különféle tengeri állatot mutatnak be itt, köztük tigris cápákat is.
Van itt egy olimpiai méretű műjégpálya, amely alkalmas hokimeccsek és műkorcsolya versenyek rendezésére is, jelenleg kezdő és haladó korisok tömege gyakorolt - szinte elviselhetetlenül hangos zenének csúfolt zaj kíséretével.
A bevásárló központban az egyes szintek belmagassága jóval meghaladja az eddig ismerteket, hatalmasak a távolságok, 14.000 autónak van (free) parkolóhelye, sok kávézó, gyorsétterem várja a látogatókat, a megszokottnál lényegesen magasabb áron. Itt található a világ első és legnagyobb fedett aranybazárja, mintegy 200 ékszerüzlettel csak ezen a helyen. Emma éppen a lába ujját szopja, de amikor kivettük a kiskocsiból nagyon élvezte a csillogást
Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések: